Announcement

Collapse
No announcement yet.

adidas sko mænd tilbud

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • adidas sko mænd tilbud  Sandsynligvis de fleste piger iført en adidas sko tilbud med en metal-tå i dag ved ikke, at denne ikoniske sneaker plejede at være en performance basketballsko - uden 3D-Metallic-Design selvfølgelig. For at følge sin vej fra en performance basketball sko til en af ​​de hotteste tendenser i streetwear kultur: Ladies, lyt omhyggeligt!

  Superstaren var oprindelig en adidas sko dame udsalg basketballsko fremstillet af Adidas i 1969. Kælenavnet ""shelltoe"", ""shell sko"" og ""shell toppe"" til deres gummipåle tå stykke, er denne ikoniske silhuet betragtes som en af ​​de største påvirkninger i stigningen af den moderne ""sneaker kultur"".

  adidas originals kicker nytår adidas superstar sko dame ved igen at lancere den ikoniske superstar sko i 2015. adidas samarbejdspartnere David Beckham, Pharrelll Williams, Rita Ora og Damian Lillard vises i en 90-sekunders film regisseret af karum huu do for at sige, hvad deres ide om en superstjerne er. Tjek film nedenunder og lad os vide, hvad du synes, en superstar er.

  For kærligheden af ​​vores tegnebøger skal adidas sko mænd tilbud stoppe med at frigive flere af disse spilskiftende produkter! Det tager højeste selvbeherskelse at holde min tegnebog til mig selv. Men når jeg ser noget, det er smukt og slankt, er det umuligt at give op.

  http://www.kicksonhe.com/
Working...
X