Announcement

Collapse
No announcement yet.

t zijn van oceaanplastic, in samenwerking met Parley.

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • t zijn van oceaanplastic, in samenwerking met Parley.

    De analist van de NPD-sportindustrie, Matt Powell, onthulde onlangs een lijst van de 10 best verkochte sneakers van het eerste kwartaal van 2018. Alle 10 schoenen werden door Nike gemaakt. Negen waren Nike of het merk Jordan en de 10e was een schoen van Converse, die ook een dochteronderneming van Nike is. Voor het eerst in maanden waren er geen Adidas-schoenen Nike Air Force 1 Femme in de top 10. Geen van de best verkopende sneakers was performance schoenen, de trend voortzettende weg van prestaties sneakers. Nike domineert de sneaker-industrie. Nike Air Huarache Femme Volgens de NPD sport-industrie analist Matt Powell, negen van de 10 best verkochte sneakers in het eerste kwartaal van 2018 werden gemaakt door Nike of haar Jordan merk. De overgebleven sneaker was de Converse All Star Low, die ook is gemaakt door een dochteronderneming van Nike. Powell merkte ook op dat er voor het eerst in maanden geen enkele Adidas-schoen behoorde tot de 10Adidas ZX 750 Womens best verkochte sneakers, deels omdat het bedrijf zijn portfolio diversifieert. Hij legt in zijn aantekening uit dat de verkoopcijfers in het eerste kwartaal een voortdurende verschuiving tonen van prestaties en naar levensstijl, dankzij de voortdurende athleisure-trend. De Nike Tanjun ter waarde van $ 65 bleef op de nummer 1-plek gebaseerd op de verkoop. In februari verklaarde Powell aan Nike Air Vapormax Womens Business Insider dat de betaalbare verkoop van schoenen met een Adidas ZX Flux Femme dergelijke sterke verkoop een verschuiving Adidas NMD Womens naar een meer gematigde markt weerspiegelde.

    Bekijk welke Nike Air Max 90 Womens andere sneakers topaanbiedingen zijn op basis van de verkoop: Adidas heeft onlangs onthuld dat het meer dan een miljoen paar sneakers heeft verkocht die gemaakt zijn van oceaanplastic, in samenwerking met Parley. Schoenmode gemaakt van duurzame bronnen begint een serieuze positie in te Nike Air Max Command Femme nemen, met meer bedrijven die springen in.Het onthult een nieuw normaal, omdat Nike Air Presto Mujer fabrikanten hun traditionele en andere redenen voorbij streven om kosten te besparen. Adidas 'duurzame schoeneninitiatief is een groeiend aantal benen. Het bedrijf heeft in maart onthuld dat het meer dan een miljoen paar schoenen van de oceaan heeft gemaakt en verkocht. plastic. Deze schoenen maken gebruik van een Nike Air Max 95 Femme garen dat is ontwikkeld door Parley en dat de plastic oceaan Adidas ZX 750 Femme verandert in een polymeer dat kan worden gebruikt om gebreide schoenen te maken. Als ze naar de schoenen kijken, zijn ze bijna niet te onderscheiden Nike Air Max 90 Mujer Negrasvan een normaal paar Adidas-schoenen, maar de verborgen voordelen van hoe ze ' opnieuw gemaakt, zou blijvende gevolgen kunnen hebben voor de toekomst van schoeisel. Een miljoen paar schoenen is natuurlijk niet heel veel vergeleken met de miljoenen en miljoenen die het bedrijf jaarlijks verkoopt, en het bedrijf Adidas ZX Flux Womens verkoopt de Parley-partnerschoenen al bijna twee jaar nu. Toch is één miljoen geen klein aantal en geeft het aan dat de vraag materieel is.

    Adidas begon haar partnerschap met Parley in 2016 met een beperkte oplage, maar drastisch verdubbeld in 2017 met een volledige collectie. Elke schoen gebruikt gemiddeld 11 plastic flessen per paar en bevat gerecycled plastic in de veters Nike Air Max Tavas Mujer van de schoen, hielriempje, hiel voering en sokvoering. Adidas is niet de enige die de duurzaamheid verdubbelt. De op comfort gerichte Allbirds, bekend om hun sneakers gemaakt van wol, hebben net een schoen uitgebracht die is gemaakt van eucalyptusboomvezels. Het bedrijf beweert dat dit nieuwe materiaal een heroverweging is van wat materiaal van schoenen kan worden gemaakt, en is veel duurzamer dan traditionele methoden. Beide collecties van Allbirds zijn Nike Air Huarache Mujer namelijk gemaakt van overwegend natuurlijk voorkomende materialen. Allbirds 'heeft ook wat succes gezien en heeft onthuld dat ze een miljoen paar tot nu toe van hun wollen schoenen hebben verkocht. De baan was een slimme manier om klanten aan te moedigen om contact op te nemen met verkopers, in plaats van andersom.
Working...
X